Ik wil bij de dansgarde van de Drumknaauwers!

Wat leuk dat je interesse hebt! Hieronder vind je een heleboel informatie over hoe dit kan en wat het inhoud.

Ben je ouder/verzorger? Klik dan hier

De Dansgarde

Ben je tussen de 6 en 18 jaar, woon je in Gemert , dan kan je je opgeven voor de Dansgarde van de Drumknaauwers.

Ben jij vrolijk, wil je lekker dansen én kun je op woensdagavond van 18:00u. tot 19:30u. trainen? Dan ben jij geknipt om bij ons te komen dansen! De Dansgarde treden op bij verschillende carnavalsactiviteiten en zij staan met het Jeugdprinsenpaar en de Jeugdraad tijdens de optocht op de wagen.

Wat wordt er zoal van je verwacht?

In de eerste plaats dat je enthousiast bent en je moet het leuk vinden om te dansen en op te treden. We verwachten verder van je dat je komt trainen en dat je netjes zorgt voor het pakje en de laarzen.

Wat mag je van de Drumknaauwers verwachten?

Je wordt bij alle activiteiten begeleid door de Jeugdcommissie en per activiteit ontvang je een aantal consumpties van de vereniging.

De danskleding en laarsjes worden in bruikleen beschikbaar gesteld door de Drumknaauwers. Je moet zelf een legging, balletschoentjes (voor de training), een haardonut en een panty hebben.

Maar je kan vooral heel veel gezelligheid verwachten van de Drumknaauwers!

Hoe lang duurt het?

De trainingen starten in april (de exacte datum volgt) met een zomerstop tijdens de schoolvakantie. Het carnavalsseizoen start in november met de verschijning van de hoogheden. Vanaf dan tot aan carnaval zijn er in een aantal weekenden activiteiten gepland waar je bij aanwezig moet zijn. We gaan het liefst met zo veel mogelijk leden op pad, maar we snappen het als het een keertje  niet uit komt vanwege bijvoorbeeld een voetbal-, hockeywedstrijd. Hoe vaak je op pad gaat is afhankelijk van wanneer de carnaval valt. De mega-afsluiter is natuurlijk de carnavalsweek! En geloof ons, er vloeien altijd tranen bij het afsluiten van de carnaval op dinsdag; gewoon omdat het zó ontzettend leuk was met de Drumknaauwers Jeugd.

Vragen?

Vragen kun je stellen door een email te sturen naar voorzitter.jeugd@drumknaauwers.nl

Meld je aan!

Wil jij de carnaval op deze hele bijzondere manier beleven, schrijf je dan nu in door onderstaand formulier in te vullen.

Naam & adres

 

Overige gegevens

 

Gegevens ouder(s) of voogd

 

Ik ben geen robot

Top