Rabobank Clubkas Campagne

Als u bankiert bij Rabobank en lid bent van Rabobank Peel Noord dan mag u tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op clubs die u een warm hart toedraagt.
Hopelijk laat u uw carnavalshart spreken en steunt u ons om dit volksfeest met al zijn facetten en evenementen in ere te houden.
Beslis daarom mee wie een cheque van Rabobank ontvangt en steun onze stichting!
Geef ons uw stem tussen 5 en 30 april 2018 via https://www.mijnbankenik.nl/peel-noord/clubkascampagne 

Als Gemertse Carnavalsstichting de Drumknaauwers organiseren we evenementen die door iedereen graag bezocht worden. Bijvoorbeeld de Prinsverschijning en de Groot Gemertse Optocht. We werken samen met andere verenigingen, horeca en andere instanties, en bieden o.a. onderdak aan wagen- en decorbouwers. Onze gecertificeerde verkeersregelaars worden regelmatig ingezet bij evenementen zoals de diploma-uitreiking/ gala van de Commanderij College en de optocht van de KinderVakantieWeek Gemert.

We organiseren avonden en middagen voor de ouderen en de jeugd in Gemert. Ook mensen met een beperking krijgen van ons alle aandacht die we ze kunnen geven. We beseffen dat feestjes vieren niet voor iedereen zomaar is weggelegd. We staan daarom ook stil bij de zieken, die om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om met ons mee te vieren. We komen ze persoonlijk een beetje vrolijkheid bieden in tijden waarin dit niet meer zo vanzelfsprekend is. Een glimlach of een gelukstraantje tevoorschijn toveren geeft ons de motivatie om dit te mogen blijven doen.

Dit alles doen wij op vrijwillige basis, en kunnen hiervoor zeker een financieel steuntje in de rug gebruiken. U kunt kiezen uit 5 doelen die u een warm hart toedraagt, hopelijk staan wij in uw favorieten top 5.

Top