11-11 Prinsenbal Wie wordt de neije Prins

Carnaval in Waeverstad 2024 barst los over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

G.C.S. de Drumknaauwers gaat dit jaar wederom een carnavalsspeurtocht door Waeverstad organiseren. Na het grote succes van vorig jaar, dat toen in samenwerking met VVV Gemert-Bakel is opgezet, is dit initiatief voor herhaling vatbaar en hopen we natuurlijk op nog meer en nog spectaculairdere creaties.

Vanwege de maatregelen omtrent corona kunnen er dit jaar helaas weer geen activiteiten plaatsvinden zoals de optocht, de bonte avonden en de Sleuteloverdracht. Maar je kunt toch je creativiteit de vrije loop laten gaan door mee te doen met de Groot Gemertse Carnavalsspeurtocht. Iedereen mag thuis of in zijn of haar winkel een leuke carnavalscreatie maken om deze voor het raam of in de tuin te zetten. Dit kan zelfs met verlichting en van klein tot groot, jij bepaalt wat je maakt. Ook bedrijven en winkels mogen meedoen om in hun etalage iets moois te maken. Er zijn diverse categorieën zoals ook in de optocht. Categorie enkeling, duo, straat en winkeletalage.

Ook dit jaar kunnen speurders, jong en oud, tijdens de carnavalsdagen weer een speurtocht maken langs alle creaties. Daarmee kunnen ze een puzzel oplossen en zodoende leuke prijzen winnen. Van 25 Februari tot en met 1 Maart zal de speurtocht plaatsvinden. Ook degene die een creatie maakt kan een mooie prijs winnen, een vakjury bepaalt de mooiste en origineelste creatie en de speurders bepalen de publieksprijs.

X
X