De Drumknaauwershal heeft de laatste tijd een ware metamorphose ondergaan.

Eerder meldden we dat we eindelijk onze stroomslurpende Koelkast hebben kunnen vervangen door een mooie nieuwe ‘blauw’exemplaar. Met dank aan onze opperschenker uit Lieshout. Nu het carnavalsfeest heeft stilgelegen afgelopen jaar, heeft dit ons mooi de tijd gegeven om onze Hal weer een beetje te updaten. Er ligt een nieuwe PVC vloer in de kantine en het voorhalletje. Nu kan onze dansgarde weer vol overgave trainen voor hun nieuwe dans. Ook is er in die kantine een nieuw keukentje geplaatst waardoor we nu ook weer iedereen kunnen voorzien van koffie of thee tijdens de vergaderingen en bijeenkomsten. En waar we het ook weer netjes kunnen afwassen.

Als klap op de vuurpijl zijn er afgelopen week ook nieuwe grote buitendeuren geplaatst. Dus ook de wagens kunnen nu weer volop in- en uitrijden. ‘de Klos’ zit er weer strak uit en we zijn trots op De Drumknaauwers dat we dit weer allemaal samen voor elkaar hebben gekregen.

Met de angst om iemand te vergeten zullen we geen aparte namen noemen, maar iedereen die hieraan heeft meegewerkt, in welke vorm dan ook, willen we bij deze hartelijk bedanken voor hun inzet en het schitterende resultaat wat daarmee behaald is.