Carnavalsspeurtocht

In samenwerking met VVV Gemert- Bakel organiseren wij een Carnavalsspeurtocht door Waeverstad. De bedoeling is om tijdens de carnavalsdagen Gemert compleet in carnavalssfeer te hullen, en op deze manier dus coronaproof eenieder de carnavalssfeer te laten proeven. Iedereen mag thuis een leuke Carnavalscreatie maken om deze voor het raam of in de tuin te zetten. Ook de bedrijven en winkels doen hun best om de etalages in carnavalssfeer te maken. Natuurlijk zijn er prijzen te winnen voor de mooiste creaties. Laat jezelf van de meest creatieve kant zien en geef je via onderstaand inschrijfformulier op.

Tussen 12 en 16 februari kan iedereen de verschillende creaties gaan bewonderen door middel van een leuke speurtocht dwars door Waeverstad. Door de puzzel op te lossen kan je leuke prijzen winnen.

Zo kan dus de creatie, maar ook puzzelaars leuke prijzen winnen. De etalages, ramen of tuinen kunnen dan tijdens die dagen bekeken worden (zorg dat ie goed verlicht is). Een jury beoordeeld in verschillende categorieën, en er zijn mooie prijzen te winnen. De deelname is geheel gratis.

Er zijn maar liefst 60 deelnemende adressen, Je kunt het deelnemersformulier hieronder downloaden.

Download hier het deelnemersoverzicht.
Download hier het deelnemersoverzicht met plattegrond.