11-11 Prinsenbal Wie wordt de neije Prins

Carnaval in Waeverstad 2024 barst los over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Groot Gemertse Carnavalsspeurtocht 2022

G.C.S. de Drumknaauwers gaat dit jaar wederom een carnavalsspeurtocht door Waeverstad organiseren. Na het grote succes van vorig jaar, dat toen in samenwerking met VVV Gemert-Bakel is opgezet, is dit initiatief voor herhaling vatbaar en hopen we natuurlijk op nog meer en nog spectaculairdere creaties.

Vanwege de maatregelen omtrent corona kunnen er dit jaar helaas weer geen activiteiten plaatsvinden zoals de optocht, de bonte avonden en de Sleuteloverdracht. Maar je kunt toch je creativiteit de vrije loop laten gaan door mee te doen met de Groot Gemertse Carnavalsspeurtocht. Iedereen mag thuis of in zijn of haar winkel een leuke carnavalscreatie maken om deze voor het raam of in de tuin te zetten. Dit kan zelfs met verlichting en van klein tot groot, jij bepaalt wat je maakt. Ook bedrijven en winkels mogen meedoen om in hun etalage iets moois te maken. Er zijn diverse categorieën zoals ook in de optocht. Categorie enkeling, duo, straat en winkeletalage.

Ook dit jaar kunnen speurders, jong en oud, tijdens de carnavalsdagen weer een speurtocht maken langs alle creaties. Daarmee kunnen ze een puzzel oplossen en zodoende leuke prijzen winnen. Van 25 Februari tot en met 1 Maart zal de speurtocht plaatsvinden. Ook degene die een creatie maakt kan een mooie prijs winnen, een vakjury bepaalt de mooiste en origineelste creatie en de speurders bepalen de publieksprijs. Deelname is geheel gratis. Opgeven om zelf een mooie, leuke of originele creatie te maken kan via onderstaand inschrijfformulier.

Regels waar versierders zich aan moeten houden:

  • De versiering moet zichtbaar zijn van 25 februari t/m 1 maart van 11.11 uur tot 23.11 uur

  • De versiering mag verlicht zijn

  • De versiering mag zowel binnen als buiten geplaatst worden

  • Vakjury en de speurder bepalen wie er in de prijzen vallen

  • Wees zo creatief mogelijk, succes!

Dit jaar zijn geen adressen vermeld, anders wordt het speuren wel heel makkelijk. Ook bij de uiteindelijke oplossing zul je wat moeten puzzelen. We hebben enkele cijfers alvast op de juiste plek gezet, om je op weg te helpen.

Formulieren kan je hier downloaden en uitprinten, maar je kunt zo ook afhalen bij o.a. : 
Kapper Vogels
SPAR Maas-Brouwers
VVV Gemert
Dientje Wijn
Rooijakkers meubels
Eendracht Gemert
Manders Automatisering

De oplossing mag gemaild worden naar: Optocht@drumknaauwers.nl 

Je kunt niet meer insturen. Termijn is verstreken.

X
X